Tjänster

Vårt erbjudande

Fullt utbildade målare

Vi är stolta att kunna erbjuda dig utbildade målare med gesällbrev för att kunna säkerställa en hög kvalitetsgrad på våra jobb.

Kvalitétsäkrade arbeten

Vi på Engbergs Måleri är stolta över att vi var ett utav av de första måleriföretagen i Sverige som genomförde kvalitetssäkring på sina arbetsplatser. I stora drag så går det till på följande sätt; Projektledaren utför en avsyn av ytorna, målaren utför egenkontroller på sina arbeten och före avlämnandet av arbetet så utför projektledaren en kontrollrond.

Det här sättet har vi jobbat på sedan tidigt 90- tal och det har mottagits mycket väl av kunder, leverantörer och såväl även internt i företaget.

Rot-avdrag

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad (rot). För att läsa mer om Rot, läs här på skatteverket.se

Beskrivningar och färgsättningar

Vi arbetar med tillhandahållna beskrivningar eller upprättar egna beskrivningar, vi har kunskapen. Vi jobbar också med förelagda färgsättningar eller upprättar egna färgsättningar allt efter hur kunden vill ha det. Vi arbetar med diplomerade färgsättare.

Alla förekommande måleriarbeten

Som måleriföretag betraktat så är vi ett stort företag med ca. 40 anställda. Det innebär att vi åtar oss hur stora uppdrag som helst (se referenser) men det är också viktigt för oss att kunden med det lilla uppdraget känner sig väl omhändertagen och viktig.

Vi utför alla för branchen förekommande arbeten, och vi har alla utbildningar som ska finnas för att säkerställa ett gott resultat.

Offert och Kalkyl

Vi som arbetar på Engbergs Måleri AB och hanterar priser och offerter har ett stort ansvar.

För oss är det viktigt att lämna ifrån oss offerter som är så fullständiga och korrekta som de bara är möjligt utfrån det underlag vi haft att räkna på.

Är det nyproduktion så blir det naturligtvis mängdat från ritningar och utifrån de handlingar som tillhör.

Men är det ombyggnader eller privatkunder som vill ha en offert på en befintlig byggnad så åker jag alltid ut på plats och gör en helhetsbedömning och även mäter upp ytorna och sedan färdigställer offerten efter bygg och rumsbeskrivningar, eller som i de fall som det är privatpersoner så diskuterar jag alltid igenom förutsättningarna med kunden och sedan presenterar en arbetsbeskrivning, tidplan och ett pris.

I den mån vi har möjlighet så lämnar vi också förhandspriser på objekt men i första hand så måste vi lämna på de verkliga och brännheta projekten för att kunderna förväntar sig det.

Privatpersoner och ROT-jobb är vi fler i företaget som kan besöka och även delge en offert uträknad och klar med aktuellt ROT-avdrag.

Naturligtvis så bistår vi med våran yrkeskunskap och råd, som t.ex vad behöves göras för att uppnå ett fullgott resultat och vilka färger, tapeter eller andra ytbeklädnader passar bäst ihop. Ni är alltid välkomna att diskutera måleri med oss och vi lovar att vi ska vara er till hjälp och att vi tillsammans ska skapa det som passar bäst för er.

Begär en offert

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet