Uppsala

Uppsala

Svederusgatan 1, 754 50 Uppsala, Sverige

I Uppsala ligger vårt huvudkontor

I Uppsala har vi idag både entreprenader åt alla större byggföretag och även mindre samt många fastighetsbolag och myndigheter men för oss är det lika viktigt att måla åt dig som privatperson oavsett om det är en hel lägenhet eller en dörr. Hos oss kan du alltid känna dig välkommen.

Medarbetare i Uppsala

Kenneth Engberg

Owner och Vd

0705256677

kenneth@engbergsmaleri.se

Han hjälper er gärna med alla möjliga frågor om måleri och naturligtvis ser han också till att det blir levererat på rätt tid och till ett fullgott utseende med kvalité. Och ser till att hela processen fullgörs enligt styrelse och Vd´s uppsatta ramar

Jimmy Asplund

Projekt och Arbetschef

0702583230

jimmy@engbergsmaleri.se

Är våran projekt och Arbetschef. Han hjälper er gärna med alla möjliga frågor om måleri och naturligtvis ser han också till att det blir levererat på rätt tid och till ett fullgott utseende med kvalité.

Torbjörn Lundgren

Service ansvarig

0702581052

torbjorn.lundgren@engbergsmaleri.se

Torbjörn är våran Service ansvarig för Uppsala. Han hjälper er gärna med alla möjliga frågor om måleri och naturligtvis ser han också till att det blir levererat på rätt tid och till ett fullgott utseende med kvalité.

Ingmari Engberg

Ekonomi Ansvarig

018121200

ingmari@engbergsmaleri.se

Sköter kund och leverantörsfakturor och ser till att bokföringen sköts på rätt sätt. Som revisor använder vi Grant Thornton i Uppsala. Swedbank är den bank som vi samarbetar med och har gjort sedan 1991.

Anna-Karin Almström

Administration

018121200

annakarin@engbergsmaleri.se

Sköter lönehanteringen och expeditionen. Hon är också den som är våra projektledare och målare behjälplig med dokumentation.

Anna Gullberg

Ekonomi och Administration

018121200

anna@engbergsmaleri.se

Arbetar hos oss med ekonomi och bokföring. Hon är också inblandad i vissa projekt.

Gustaf Engberg

Kalkylator

0702192280

gustaf.engberg@engbergsmaleri.se