Om oss

Engbergs Måleri i Uppsala AB är ett helägt dotterföretag till K&I Engbergs Måleri AB som i sin tur ägs av familjen Engberg.

Vi är ett av Upplands största måleriföretag. Vår verksamhet sträcker sig från Gävle i norr till Stockholm i söder. Huvudkontoret finns i Uppsala, men vi har även kontor i Österbybruk och Gävle.

Det som är kännetecknande för oss är att vi alltid sätter kvalitet och service i första rummet. Som kund till oss är det meningen att du alltid ska känna dig prioriterad. Du kan också vara helt övertygad om att vi använder miljövänliga färger och produkter. Våra kunder är främst byggföretag, privata fastighetsägare, Allmännyttan, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting. Men vi arbetar också gärna åt dig som enskild villaägare eller lägenhetsinnehavare.

Totalt är vi ett 40-tal medarbetare.

För oss på Engbergs Måleri AB är det viktigt att du som kund känner förtroende för såväl ledning, administration som våra målares yrkeskunnande. Men det är också viktigt för oss att du blir en del av den teamkänsla som kännetecknar Engbergs Måleri AB som företag, och som har varit ett vinnande koncept genom åren. Att sätta kunden i centrum och låta kunden vara med genom hela måleriprocessen är en självklarhet för oss.

Vi vill gärna vara med och förverkliga drömmar och idéer och ge dig fina måleriupplevelser som du kan glädjas åt lång tid framöver… det har du vårt och våra medarbetares ord på.

Kenneth och Ingmari Engberg